vurdurmayin vurdular 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurdurmayin vurdurmayin vurdular
  2. vurdurmayin
  3. vurdurmayin cocuklar
  4. sevcenko vurdurmayin
  5. vurdular beni
  6. bursa sokaginda vurdular
  7. keklik idim vurdular
  8. arkadan vurdular tamponum dustu
  9. canakkale icinde vurdular beni
  10. ay karanlik gece vurdular beni

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurdurmayin vurdular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurdurmayin vurdular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurdurmayin vurdular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurdurmayin vurdular. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevisenturk » filoz » 17 kasim » terbiye yoksunu » meds » nefes alsin yeter » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » kusak » cia kurtleri » ayrilik » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » cimcime » 29 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toni kroos » orospu ruh » tayyibim sagolsun » henry kissinger » sikilmis gotun davasi olmaz » temel demirer » ayrilik teni » viorel moldovan » galat i his » seyh riza » huzunlendiren monologlar » baddua » cocukken yapilan salakliklar » alternatif evlenme teklifleri » cek cumhuriyeti