vurdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben vurdum
  2. deliye vurdum
  3. ben birini vurdum
  4. vurdum duymaz
  5. vurdum en dibine kadar
  6. tak dedi canima vurdum
  7. abanmadim iciyle vurdum
  8. dama vurdum bir depik
  9. 200 metreden beste bes vurdum
  10. turnayi gozunden vurdum

© 2008 - uludağ sözlük

vurdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medar i iftihar » sokullu » dogubayazit » yanlis anlasilmis sarki sozleri » aglamaktan yaslanmak » sevgili » serdar akinan » heresy » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » dayak yemeden once aglamak » gecen haftanin en begenilen entryleri » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » yaran msn nickleri » the cosby show » allah inanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bako » mamma mia » nostaljik tramvayda aglamak » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » pulp fiction » magic mushroom » ardini dovdurmek » uludag sozluk hakkinda ne dediler » 21 yuzyilda hala mantigi » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » gossip girl » hasip ile nasip » taraf » eksi oy almak » hot spot