vurdum en dibine kadar 

kapat
  1. barış akarsu nun son albümünün en güzel müzik ve sözlerine sahip olabilecek kapasitede şarkısı..*
    sözleri:

büyülü gölgelerden
    ruhuma akan zehir
    kandırır gözlerimi
    sahte bir dünya verir

ateşlerle uyandım
    yangın her yeri sarar
    gördüğüm acılarla
    vurdun en dibe kadar

heryer de ölüm tutar saatler
    kan kusmuş yaralanmış şehirler
    alışılan zamanla dokunmayan
    sıradan parçalanmış resimler

topladım avucumda kaderim
    bir demet gül de arsız dikenim
    en yüksek dağların tepesinden
    boşluğa savrulurda giderim
    #654486 (eşşağan ala gazuğu, 21.09.2006 19:57)
  2. introdaki viyolensel, sözleri ve klipteki mesajlar... duyarlıydı rahmetli.

(bkz: kimdir o)
    #1884739 (risorder pejmurder, 08.07.2007 18:57 ~ 02.12.2007 22:25)
  3. rahmetlinin bize müzikal olarak bıraktığı sınırlı güzel eserlerden biri..
    #2117745 (snmat tablet, 12.08.2007 13:26)
  4. aslı vurdum en dibe kadar olan vurdum en dibine kadar adlı şekliyle değişik şeyler çağrıştıran, rahmetli Barış AKARSU'nun en güzel şarkılarından sadece birisi.
    #2117830 (DoCToRALoNe, 12.08.2007 13:49 ~ 13:50)
  5. (bkz: hardcore) *
    #2117839 (sıpa, 12.08.2007 13:50)
  6. beşiktaş başkanı ve teknik direktörünün liverpool dan yediği sekizinci golden sonra düşündükleri.
    #2637749 (kenan, 27.11.2007 23:18)
  7. doğrusu vurdum en dibe kadar olması gereken, baris akarsu'nun mükemmel bir şarkısı. 2. albümünde (dusmeden bulutlarda kosmam gerek) bulunur.

hem damardır* hem de gaz*.
    #2655627 (filozofil, 02.12.2007 22:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurdum en dibine kadar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurdum en dibine kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurdum en dibine kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurdum en dibine kadar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 30 yas sendromu » grand gumus otel » mardin » the notebook » fethullah gulen » avignon tiyatro festivali » seyh riza » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » desiree » saw 5 » suleyman oulare » pust ruh » tasaklarim » kyriakos papadopoulos » futbolcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hircin ruh » suleyman okudan » orospu ruh » uyurken sutyen takmayan kadin » universitede hocalara verilmis ayarlar » kriz enlemesine gecti » ozge ozsagman » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » dr cureklibatur ve bay arkin » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » yenebilme ihtimali » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » delikanli engin » nu cizerken erekte olmak » aile iletisim merkezi