vuran 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tam 12 den vuran sozler
  2. ates vuran
  3. ilk vuran okcudur
  4. ilk vuran kazanir
  5. mala vuran amele
  6. bir aska vuran gunes
  7. vuran elim kirilsin
  8. karaya vuran lolita
  9. kalbe vuran dusman
  10. arkadan vuran ayakkabi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vuran başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vuran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vuran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vuran. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sut ile sigara icmek » hocaniz mancini golcunuz oliviera » akilli bilgili kulturlu ulkucu » iddaa » yemekteyiz » birbirine benzeyen unluler » ben bu yaziyi sana yazdim » bafilesmek » sengul hamami » hercai » goksel yucel » state of play » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » ahmet kanneci » mirc taki erkek nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umay » doktor yazarlar » cimcime » gadjo » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » karim benzema » lancel » 80 lerin sonunda cocuk olmak » bkz baskili tisort » sefer tasi harekati » hande dane » besibirarada » yade » yanlis anlasilmis sarki sozleri » filoz