vur vur sen de vur herkes vurdu zaten 

kapat
  1. emrah'in film repliklerinden biridir. (bkz: acıların çocuğu)
    #399008 (jayjay, 05.07.2006 16:40)
  2. hayattan bezmiş insan sözü
    #399024 (ilteber_selim, 05.07.2006 16:48)
  3. -ben senın amcanım oğlum amca demek baba yarısı demek
    -efet amcacım oyle senı ne cok severım ben
    -ananı bıze yolla da bı ıstegı var mı sorayım
    -oldu amca

-emrah kos ananı ...
    -demek sende haaaaa vur amca vur
    #399025 (aquantass, 05.07.2006 16:48)
  4. la fontaine amcamızın futbol topuna intak sanatını yaptırıp memleketlisi zidane a serzenişte bulundurması sonucu literature kazınmıs serzenis ya da ne derseniz artık
    #399042 (kıvırcıkoğlan, 05.07.2006 16:54)
  5. (bkz: acıların sirini) ile gargamel diyalogu sırasındaki muhtemel bi replik.
    #399169 (pencaplı yesil panter, 05.07.2006 17:47 ~ 17:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vur vur sen de vur herkes vurdu zaten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vur vur sen de vur herkes vurdu zaten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vur vur sen de vur herkes vurdu zaten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vur vur sen de vur herkes vurdu zaten. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 3 hurel » victor hugo » ataturk milliyetciligi » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » football manager 2009 » klug » oss 2010 » liseli serap » istese atom muhendisi bile olabilirdi » totiman » surucu kursu » hande dane » enerjik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erdal ozyagcilar » gece vakti disarda gezen kiz » sansim olsa kiz dogardim » dunyanin en seksi kadini » yolda yururken zenci gormek » nokia 8210 » can kurtaran » kutup ayisi » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » reqius » tsg 1899 hoffenheim » panta rhei » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » pust ruh » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu