vur dibine geyigin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. geyigin dibine vurmak
  2. cam dibine yatirip tam dibine batirmak
  3. geyigin dibi
  4. geyigin gotune su kacirmak
  5. ben de gittim bir geyigin avina
  6. geyigin bokunu cikaranlar
  7. geyigin boynuzlarini parlatmak
  8. geyigin kalbini kirma
  9. eksisozluk tipi geyigin sozluge gelmesi
  10. sozluge girilmeyen gun donen geyigin agababasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vur dibine geyigin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vur dibine geyigin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vur dibine geyigin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vur dibine geyigin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » matrixxx reloaded » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » chaotic good » gele atmak » cassio de souza soares lincoln » hastasi olunan seyler » hattat yusuf sezer » keep the faith » jainizm » cumlede gizli ibneyi bulmak » 60 » adidas » sefai » schweppes indian tonic water » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » filiz » mercimegi firina vermek » zevzek forum » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » kurtlar vadisi pusu » blod » susmak » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » sakat ruh » izmit » entry de reklam yapmak » jose del solar » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » quantum » yasamlarin benzerligi