vur dedim oldur demedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. osur dedim sic demedim
  2. ben laik olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  3. ben basbakan olmazsin demedim adam olmazsin dedim
  4. ben troll olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  5. oldur oldur bitmeyen teroristler
  6. elif dedim be dedim
  7. ne dedim ki sictin dedim
  8. oldur oldur oldur
  9. ol ya da oldur
  10. beni oldur

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vur dedim oldur demedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vur dedim oldur demedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vur dedim oldur demedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vur dedim oldur demedim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » bagirsaklarini desmek » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » yahudiler » what else could we ve said » olum tatli bir turkudur » bird on the wire » devrim arabalari » panta rei » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » kan sporu » forever slave » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bassehir » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » sozlugu ruhlarin basmasi » jainizm » tayyibim sagolsun » yalnizlik » yakisikli futbolcular » kill for you » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » barack obama » reserve requirements » dost sen mi geldin » yarock hasan » turuncu sacli kadinlar » tomas abraham