vur dedik oldurdun 

kapat
  1. komutları uygularken aşırıya kaçan, elinin ayarı bozulmuş kişiler için söylenen söz.
    #303289 (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 12:09)
  2. (bkz: kas yapayim derken goz cikarmak)
    #303373 (xavier, 02.06.2006 12:36)
  3. ayarını tutturamayıp, fazlaya kacmak.
    #924753 (hendrix, 29.11.2006 09:29)
  4. -hasan,git şunun ifadesini al olm!
    -Tamam abi.

-*noldu olm neymiş derdi?
    -bilmem abi konuşmadı it.
    -bana getirseydin ben konuştururdum ....
    -yok abi gerek yok artık. ben hallettim.
    -'+^&+^&! naptın olm sen?
    -sen konuştur dedin abi,konuşmadı,ben de dayanamadım ve
    -sus allahın cezası,işten atacam seni,hep böyle yapıyosun. vur dedik öldürdün.
    #1699544 (nimue, 29.05.2007 03:21)

© 2008 - uludağ sözlük

vur dedik oldurdun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vur dedik oldurdun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vur dedik oldurdun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni sevgilinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi » entry ve nick uyumu » wham bam thank you ma am » severek ayrilmak » kadir baba » abi kiz kardes diyaloglari » ortaklik durumuna gore dukkana isim vermek » eski sevgiliden gelen mail » dindarlara degil din tacirlerine baski var » kocani orkestar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci