vur abaliya 

kapat
  1. yanlış bir işin sorumluluğunun masum birisine yüklenmesidir.
    #873236 (vend avesta, 17.11.2006 20:12)
  2. yanlış giden bir şeylerin sorumluluğu masum başka bir kişiye yükleniyorsa ve bu alışkanlık haline gelmişse söylenen cümle.
    #873439 (dancerinthedark, 17.11.2006 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vur abaliya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vur abaliya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vur abaliya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vur abaliya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte populer olma kaygisi » mainz » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » dohal » rte sozluk » kabana » okuz ruh » ataturk yasasaydi yargilanirdi » merve yi tavla » endoktrinasyon » chopper » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » erciyes » biyopolitik » vucut kokulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » alti sadirvan ustu minare » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » mim kemal oke » unutma » iste budur ustat » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » sevgili de olsa insan hayvandir » nuri pakdil » esat korkmaz » spiritus sancti » kiz hepsi senin mi » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » pippa bacca » turk dusunce hayatinin recep ivedik i