vuku bulan hadise 

kapat
  1. sözlük yazarı kişinin gireceği entrye yüklem bulamaması halinde vuku bulan hadise. Aha bak yine oldu.
    #3464555 (evey, 29.05.2008 15:41)
  2. kimi zaman çok pis bulur bu hadise. 'anaa, vuku buldum lan' diye çığlık atar. bir vurur üç koyar yemin ediyorum.
    bazen de kaçılası bir espridir.
    (bkz: ay ay kaçın çok kötü koktu)
    #3464573 (kacak dovusen ayi, 29.05.2008 15:45)
  3. 'gerçekleşen olay' anlamında osmanlıca bir cümle kurgusudur. bir de bunun anlamdaşı vardır; 'cereyan eden vak'a' şeklinde...
    #3464658 (liberalisticcommunist, 29.05.2008 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

vuku bulan hadise başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vuku bulan hadise ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vuku bulan hadise nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolculuk » ayabakan » eyleme vurma » 3rd movement cadenza » muz orta » can t smile without you » hipoestezi » ofidofobi » papyon takmak tatara zulumdur » haldun taner sahnesi onu » lord esseinski » le porta » en mand kommer hjem » huffas » komunistler akp lilerden daha serefli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayhan akman » x e koyayim sana bir sey olmasin » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » apostasy » ats iki » bulusmak istemeyen sevgili » areds » kisaltmalarin ek almasi » miss me blind » ekopraksi » bettyboo » derealizasyon » tomer » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » majid musisi