vudu buyuculugu 

kapat
  1. bir sanat cogu kisi olmadigini dusunsede var boyle bir meslek
    #673001 (scurtel, 28.09.2006 02:25)
  2. (bkz: iskelet anahtar)
    #673008 (little girl in bloom, 28.09.2006 02:31)
  3. Çogunlukla filmlerde Afrika veya yakın kıtalarda görülen menopoza girmiş çirkin teyzelerin çaresizlikten bebek veya kukla gibi cisimlerin götüne başına iğne batırarak insanların hayatıyla taşşak geçitiği emeklilik günlerinin eğlencesi olan büyü şekli.
    #673118 (angelofdeath, 28.09.2006 03:29)
  4. bu büyücüklükte bez bebeklere iğne batırarak birilerini lanetlemek vs gibi şeyler yoktur. bunlar tamamen uydurmadır. zira bu büyücüklük iyileştirme amacında kullanılır. 'bocheo' adında küçük delikleri olan tahta biblo kullanılarak, iyileştirici enerji ince çubukların uygun deliklere yerleştirilmesiyle yönlendirilir.
    #3701706 (uretim cini, 22.07.2008 13:14)
  5. doğrulu kanıtlanamamı, olan şeydir. olsaydı türk abazanları bu yönetmi kadınlara tecavüz amacıyla kullanır, bez bebek satışları tavana vururdu.

(bkz: voodoo buyucusunun bez bebege tecavuz etmesi)
    #3701714 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 13:16)
  6. (bkz: nana'nın vudu bebeği olması)
    #3701764 (glylay, 22.07.2008 13:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vudu buyuculugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vudu buyuculugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vudu buyuculugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vudu buyuculugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universitede fotokopi ceken eleman » hayal kahramanim » mario jardel » 80 lerin sonunda cocuk olmak » denizde karizmayi cizen hareketler » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » galat i his » avignon tiyatro festivali » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » yade » dunyabizim com » internetten kopamamak » entry ye cevap niteliginde entry girmek » okuma yitimi » hayretsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » zall » bird on the wire » ya rock ye rap » nuri alco » molotov » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » chp nin komur dagitmaya baslamasi » lord henry wotton » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » sevisenturk