vucuttaki aciyan yeri bulamamak 

kapat
  1. çok gerizekalı bir şey gibi durabilir ama var bu. en azından bana öyle geliyor ya da ben gerizekalıyım, neyse. vucüdun herhangi bir yerinde bir yanık vardır fakat bünye o acıyan yerin nerde olduğunu kestiremez. dokunup daha da acıtmak istemediğinden dolayı da bir müddet salak gibi o acıyan noktayı aramaya koyulur. bu da böyle bir anımdır ama hala bakıyorum nerde diye lan.
    #3823147 (mandal, 15.08.2008 17:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucuttaki aciyan yeri bulamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucuttaki aciyan yeri bulamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucuttaki aciyan yeri bulamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucuttaki aciyan yeri bulamamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vaudeville for vendetta » justin timberlake » hazir corba » yaran ayarlar » hunger » mucize ilac » barcelona » sky turk » samsung e250 » ayakkabi boyacisi mafyasi » kurt cobain ve genc siviller » fenerliyim ama tedavi goruyorum » tostik » ifa » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » ankete gel » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » kisisel ileti yazma sacmaligi » mandalinam » korsan cd saticisi » bafilemeden dusunun » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » sol frame e mode istekleri » dayan koca adam » tematik mode » nokia 8110 » yakisikli futbolcular » mahalle maci » birsam