vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek 

kapat
  1. farkedildiği an, ani bir küfür veya çığlık bununla birlikte yerinden fırlama ve böceği ışık hızıyla silkelemenize yol açan durumdur. halbuki sonradan anlarsınız ki o böcek aslında bir süredir vücudunuzdaymış zaten. yani mutlu mesut yaşıyormuşsunuz. çok büyük ihtimalle de size zarar vermeyecekti de ama iğreniyor işte insan.

eğer olaya böcek tarafından bakacak olursak, böcek kişisi yere düştüğünde kafasından geçen düşünceler şöyle olabilir: ' haydaaaaa ne yaptık ki? ne bu davranış? bir yanlışımız mı oldu? yok abi yaranılmıyor bu insan milletine yaranılmıyor? tamam arkadaş gidiyorum! gidiyorum! ya gidiyorum dedim terliği alıyor hala eline. anam geliyo bide lan dur!!'
    #4052106 (kobrullah, 06.10.2008 03:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jadeh » kurt cobain hirkasi » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » teheyyuc » hep bana rabbena » ogretmen » yalnizlik » kabrero » subcomandante marcos » kirmizi kahve » hic oy vermemis yazar » hatalariyla sevmek » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » 4 » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » lezce com » glasyolojist » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » soverek ayrilanlar » 85 li misin lan » bir baslik daha acarsan vururum » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » laughing out loud » marley shelton » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » saadettin teksoy » yalnizliktan devren kiralik » sol framenin gulu » the curious case of benjamin button