vucut olcusu 

kapat
  1. göğüs bel ve kalçanın çevre uzunluklarını belirten ölçüdür.
    (bkz: 90 60 90)
    #637831 (junkie, 15.09.2006 20:57)
  2. abaratıldığı, gereğinden fazla önem verildiği, her bünyenin farklı olmasının doğal olduğunun anlaşılmadığı, 90 60 90sıralamasının her bünye için uygun sanıldığı durumlarda saçma sapan hastaliklara davetiye çıkaran kavram.
    (bkz: anorexia nervosa)
    (bkz: bulimia nervosa)
    #637995 (kedileriseviniz, 15.09.2006 22:11 ~ 22:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucut olcusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucut olcusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucut olcusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucut olcusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleyman oulare » ask » anneler ogullarini affetmez » turk askeri teroriste teslim olmaz » 6 » futbol sadece futbol degildir » sarap icerken amin diyen insan » pvh19 » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » yayli yatak » quantum » kobrullah » o kiz bu kiz » 4 » uludag sozluk te oylama rezaleti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » capablanca satranci » dream theater » a little piece of heaven » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » g4l4t4s4r4y » hircin ruh » gozlerin doguyor gecelerime » cencen » baslik yok » ben aslinda yogum » yarock hasan » doktor yazarlar » supernatural » avea ya acik mektup » sphere