vucut dili 

kapat
  1. konuşmaya yada duygulara görsellik kazandıran betimleyici hareketler bütünü.
    #50583 (sıçtırtma lamasına, 03.02.2006 02:54)
  2. türk erkeklerinin kıl olduğu lugat.
    (bkz: el kol hareketi yapma lan)
    #50586 (sıçtırtma lamasına, 03.02.2006 02:54)
  3. basrolünü kevin kline'in oynadığı bir amerikan filmi.*
    #50599 (montajelemani, 03.02.2006 03:00 ~ 03:01)
  4. temeli, fiziki özellikler ve kişilik arasındaki ilişkiye dayanan kavramdır. sheldon'ın vücut dili üzerine yaptığı çalışmada insanlar 3 grupta incelenmiştir.

1-endomorph: oval vücut hatlarına sahip olan kişilerin oluşturduğu gruptur. sosyal, duygusal, affedici özellikleri ve rahat tavırları dikkat çeker.
    2-mesomorph: kas yapısı gelişmiş, genellikle üçgen vücutlu kişilerin oluşturduğu gruptur. kendinden emin, enerjik, dominant, girişken ve çabuk sinirlenebilen bir yapıya sahiptirler.
    3-ectomorph: ince vücut yapısına sahip kişilerin bulunduğu gruptur. detaylar konusunda seçici davranan, gergin ve çekingen yapıya sahiplerdir.

aynı zamanda sheldon ince bacaklar ve dar kalçalara sahip olan kişiler için; kendini çevresindekilere anlatırken güçlük çeken, özgüveni eksik olan ve derin duygular düşünmekten kaçınanlar ; geniş kalçalara ve ince bir üst bedene sahip olanlar içinse tam tersi özelliklere sahip olanlar açıklamasını yapmıştır.
    #1806145 (1kapaa5tabak, 22.06.2007 16:58)
  5. neymiş efendim, sürekli burnuyla oynuyorsa insan yalan söylüyormuş! benim zırt pırt burnumda sivilce çıkar. hem de tam ucunda. ben de habire durmadan oynarım burnumla. pinokyo muyum ben şimdi? gerekli mercilerden açıklama bekliyorum.*
    (bkz: inanmayın kardeşim) (bkz: hurafe bunlar)*
    #2671168 (batuhanyedek, 07.12.2007 01:37)
  6. emre altug'un kapis kapis adlı sarkısında seslendiği dişinin sevişme şekli.
    #2671259 (MeLaNKoLiK, 07.12.2007 02:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucut dili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucut dili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucut dili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucut dili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» junior reklam yazari » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » belkis akkale » yahudiler » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » deneysellemek » uyumayan insan » kirli sepeti » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » turk futbol tarihini yakan sozler » sezin akbasogullari » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » liseli serap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aytug » laughing out loud » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » sanri » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » trigger » karagucu » ucasi gelen yazar » son oylanan entryleri alt alta okumak » oz kizina tecavuz eden baba » pante rei » 41 » olurmuuu » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » bkz baskili tisort