vucut calimi 

kapat
  1. daha çok futbol sahalarında görülen ve genelde 10 numara diye tabir edilen futbol cambazlarının yaptığı eylemdir...kısaca topa dokunmadan vücutlarıyla rakiplerine feyk atarak onları etkisiz hale getirirler...
    #487923 (TTTDDD, 02.08.2006 13:28)
  2. topun yonunu degistirmeden vucut feykleri ile adamı gecmeye dayalı calim stili.
    #488111 (MeLaNKoLiK, 02.08.2006 14:15)
  3. nba'de wade iverson kobe gibi oyuncuların çok yaptığı hareket.
    #2088180 (ylcn, 07.08.2007 20:27 ~ 20:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucut calimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucut calimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucut calimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucut calimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kuresel kriz » yenebilme ihtimali » ulan okuz anadolulu » issiz adam » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » biran » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » tarihteki unutulmaz ayarlar » dr cureklibatur ve bay arkin » iman » scream » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » lezce com » uyurken sutyen takmayan erkek » bir ogrenci sigarasi olarak winston » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fleissig » ahmet kanneci » 80 lerin sonunda cocuk olmak » toni kroos » rachel de queiroz » kafkasli » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » facebook a bikinili resim koymak » pasa selim » umay » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » garabet » the way