vucudunuz elma mi armut mu 

kapat
  1. zayıflama amaçlı ürünlerin satışı hakkında müthiş yaratıcı* google reklamlarından bir alıntı.
    okuyan bünyenin üzerinde yaratacağı etki nasıl olması bekleniyorsa artık.
    "vücudunuz elma mı armut mu?"
    -ıııı acaba ne ya benimki? aaa dur bi bakayım elma mıyım yoksa armut mu?
    ....hı armutmuşum. ee iyi bari ne yemicem ben şimdi armut mu?

ya da
    "vücudunuz elma mı armut mu?"
    -aman be bu da soru mu ikisi birden ikisi birden. üstü elma altı armut.
    #2666688 (caadaloz, 05.12.2007 22:50)
  2. (bkz: elma dersem çık armut dersem çıkma)
    #2666697 (cumingsoon, 05.12.2007 22:51)
  3. (bkz: badem)
    (bkz: çengelköy)
    #2666725 (pilotmont, 05.12.2007 22:56)
  4. enteresan soru cümlesidir, cevabı da nice abazana göre patlıcan ve şeftalidir.
    #2666740 (kelmajeste, 05.12.2007 22:58)
  5. (bkz: üçgen)
    (bkz: ters üçgen)
    #2666749 (lost control, 05.12.2007 22:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucudunuz elma mi armut mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucudunuz elma mi armut mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucudunuz elma mi armut mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucudunuz elma mi armut mu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kul ve kil » mahalle bakkalina acik mektup » kis » melina nin bustu » oktar babuna » mikrofon sungeri » sahibini belli eden basliklar » fenerliyim ama tedavi goruyorum » amee » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » tool dinliyorum cok coolum abi » eurimages » obama nin atalari turk asilli » aydin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir erkekten beklenenler » ptrs 41 » kizlarin kufur etmesi » kadinligin 21 hikayesi » ankete gel » birinin agladigini gormek » statik smiley » ustad » schenklears » kara carsafli chp liler » purchasing power parity » ekspres » imedi tv » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » lider