vucuduna dokununca alarm calan insan 

kapat
  1. hırsızlardan çok korkup vücuduna alarm taktırmı$ insandır.
    #19917 (stranger, 17.01.2006 04:05)
  2. bekaret kemerinin teknolojik versiyonu..
    #19919 (elma, 17.01.2006 04:06)
  3. bir de bunların dokununca elektrik çarpan versiyonları vardır ki uzak durulası insanlardır.

+ necmi ben senden elektrik alamıyorum.
    - hele yamacıma yanaş, bak nasıl alacaksın 220 voltu.
    #266226 (july4th, 21.05.2006 11:55)
  4. yilan baliginın guvenlik sistemini kıskanan insandır..
    #266227 (MaRTyNs, 21.05.2006 11:58)
  5. vücuduna temas edilmesinden haz etmeyen insanlardır. zıplamak, ani bağırmalar ya da azarlama şeklinde değişik alarm şekilleri mevcuttur. kimilerinde bu durum tik şeklini almıştır. bazı kişilerin bu tikinin üstüne gittiğinizde içgüdüsel bir " annanıskmmm" gibi bi alarm çeşide de görülmektedir.
    #266260 (kassandra, 21.05.2006 12:21 ~ 12:23)
  6. araba alarmı gibi çalacaksa günde 8 defa ötecek adamdır. yoldan geçerken çocukların topu kafasına çarpınca öttüğünde çocuklar için iyi bir eğlence malzemesi olabilir.
    #1671150 (arabaciarabayatasget, 21.05.2007 21:30)
  7. pille çalışıyorsa hırsızların pilini çıkarıp kaçıracağı insandır.
    #1982323 (arabaciarabayatasget, 22.07.2007 01:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucuduna dokununca alarm calan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucuduna dokununca alarm calan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucuduna dokununca alarm calan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucuduna dokununca alarm calan insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendi alaninda en iyi olan web siteleri » klug » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » ork » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » ozgur soylu » the tattooist » the first cut is the deepest » g4l4t4s4r4y » issizlik » zaman kekemeydi » kisisel illet » armonia somers » avsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rte sozluk » crypto » kurt cobain ve genc siviller » pippa bacca » kelimelerin efendisiyim » memesi var diye hava atan erkek » oktar babuna » zall » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » drop it like it s hot » altinoluk » kusur » biat etmek » ersun yanal » latife hanim