vucuda mektuplar 

kapat
  1. pınar reklamlarından esinlenerek aklıma gelen yeni bi ankettir.*
    gecenin 01.00 olmasından mütevellit , "sevgili pipim sürekli havalardasın beni utandırıyorsun " türevi mektuplar olmasından korksam da , bi nebze komiklik afacanlık olur , belki okuması hoş keyifli bi şeyler yazılır umuduyla başlıyorum:

"sevgili kuku , senin de işin zor..kendini bi paket gibi hissetmen doğal , biraz açıyorlar seni , paketi tam yırtıcakken aman bi şey oluyor hemen kapatıyorlar..yalama olucaksın diye çok korkuyorum , sevgiyle kal hoşçakal" herkesin de ilgisini çektiysek gelelim , ikinci mektuba ;

"sevgili beynim , her şey senin biraz daha enzim sentezleyip biraz daha kıvrımlı olabilmen için aslında..bütün o kavgalar , boğazım patlayana kadar yaptığım tartışmalar , her şey senin gözlerin açılsın diye..en sevdiğim organ sensin , bakma sen fizyolojici karaciğer çok mühim kara gün dostu filan dedi , ama sen olmazsen ben et yığınından başka neyim ki.."
    #3064010 (hefeweizen, 27.02.2008 01:10)
  2. sevgili midem ,

biliyorum seni ihmal ettim bu sıralar..kahveyle doldurma beni diye binlerce kere gurultu şeklinde isyanlar ettin , ben dinlemedim..özür dilerim..ama sen ve ben aynı yolun yolcusuyuz..peristaltik hareketlerin yönünü değiştirerek tüm yediklerimi inek gibi ağzıma getirmenin anlamı var mı? sen olmazsam ben olmam , ben olmazsan sen olmazsın..bak gene yapıyor! dönme lan dur , valla kelepçe taktırırım sana büzüşür kalırsın..akıllı ol olm!
    büdüt:üşüdün mü sen yoksa minik midem , kıyamam sana..
    #3069510 (hefeweizen, 28.02.2008 07:39 ~ 07:46)
  3. sevgili beynim, artık lütfen ağrıma ve geceleri ebemi s.kme.
    ve sevgili kalın bağırsağım, daha düzenli çalı$ ve envanterin katı çıkmasına özen göster.*
    #3069526 (speedygonzales, 28.02.2008 08:09)
  4. z.kim benim... iyiki varsın . ben sensiz bir hiçim. teşekkürler.
    #3069541 (MMMSAVAS, 28.02.2008 08:27 ~ 01.03.2008 02:39)
  5. muhterem agizim, dilim; dun bir kere daha takdir ettim sizi. resmen agzina s.ctin adamin yahu, cuk diye oturdu laf.gozlerim; gordunuz mu adamin suratini. vallahi ben de gormedim kulak sinyal yollamis beyne.lan g.t ne b.kuma yararsin sen. s.cma gorevi senin oglum, yapma boyle agzima dilime biraktin isi. anca git tuvalete birak sen diskini onu da dogru yapamiyorsun ya ayri konu ve sen my penis* yeter lan kolumda mecal kalmadi, vallahi geceleri kramp giriyor, gunlerdir ayaktasin, uyumadigin yetmemis gibi benide uyutmuyosun.
    #3069569 (objebi, 28.02.2008 09:00 ~ 09:01)
  6. sevgili kulak memem,

biliyorum bu ara seni çok ihmal ettim. ama bilirsin işte, iş-güç. bi de zaten artık kurabiye de yapmıyorum. hamuru senin kıvamına getirmeme gerek kalmıyor.

seninle bi gün dışarı çıkalım diyorum. sana üçüncü delik deldiricem, uzun süredir görüşmememizin telafisi olur dedim. Ne dersin?

neyse, şimdi saçlarıma ilgi göstermeliyim, bu ara çok dökülüyolar. iyi bak kendine, öptüm.
    #3069606 (rantulas, 28.02.2008 09:18)
  7. sevgili dilim,
    kendine hakim ol azcık, insanlara rezil oluyorum, ağzımın içinde kalmasını öğren.
    ayıp lan.
    #3073917 (rectoa, 29.02.2008 03:33)
  8. fight club filminin enteresan sahnelerinden biridir.
    #3073985 (camp nou, 29.02.2008 04:41)
  9. sevgili böbreğim ,

sana böbreem diyerek samimiyetimiz gelişsin diye uğraşıyorum ama sen maaşallah , huni gibi çalışıyorsun..ne içsem , ne yesem mideden direkt sana hızlı postayla geliyor..o kadar para dökülüyor şu içeceklere , bi bakmışsın daha şişe bitmeden yarısı çıkmış zaten..nefron birimciklerinle otur konuş , şapkanı önüne al düşün , bende bi hata var mı acaba de..olmaz ki böyle , eleştirilere açık ol!
    #3074330 (hefeweizen, 29.02.2008 10:47)
  10. sevgili popom,

kendini korumaya, kollamaya devam et; malum zaman kötü. sana bir şey olursa yaşayamam.
    sevgiler,
    #3074389 (if not than what, 29.02.2008 11:19)
  11. http://www.youtube.com/wa....slide.com/widgets/sf.swf +
    #3074393 (arabaciarabayatasget, 29.02.2008 11:22)
  12. sevgili beynim,
    beni hiç affetmeyeceksin biliyorum ama kalbime yenik düştüm.beni uyarmana rağmen seni dinlemedim,x'le evlendim.Ama şimdi çok mutsuzum.Bana yardım et.Lütfen.

beyinin cevap: Ne halin varsa gör!
    #3074461 (balli lokma tatlisi, 29.02.2008 11:45 ~ 16:03)
  13. Dear Penis, I don't think I like you anymore.
    You used to watch me shave,
    Now all you do is stare at the floor.
    Oh dear Penis, I don't like you anymore.

It used to be you and me, a paper towel and a dirty magazine.
    That's all we needed to get by.
    Now it seems things have changed, and I think that you're the one to blame.
    Dear Penis, I don't like you anymore

(He sings)

Dear Rodney, I don't think I like you anymore.
    'Cause when you get to drinkin',
    You put me places I've never been before.
    Dear Rodney, I don't like you anymore.

Why can't we just get a grip
    On our man-to-hand relationship
    And come to terms with truly how we feel?

If we put our heads together,
    We'd just stay home forever.
    Dear Penis, I think I like you afterall.
    Oh and Rodney, while you're shaving, shave my balls.

http://www.youtube.com/watch?v=WnAUs5yyFhI +
    #3074464 (hothead, 29.02.2008 11:46)
  14. sevgili dişim,

allah belanı versin..sinirlerini aldırdım hala ağrıyorsun..doktor psikolojik diyor , güya senden korkuyormuşum..seninle yüzleşmeye geldim , adam ol ağrıma ühühühü bıktım senden..
    #3091585 (hefeweizen, 04.03.2008 08:27)
  15. sevgili gözlerim,
    yeşilsiniz, güzelsiniz ama 3 derece miyop olmak da neyin nesi az kaldı çizdirecem sizi.
    #3091591 (tosunus, 04.03.2008 08:41)
  16. sevgili apandisim,

senden ayrılalı 1,5 sene oldu. özledim lan seni. gideceğini blseydim, hiç içer miydim öyle günde 2,5 litrelik kolaları? şimdi litrelik meyve sularına talim ediyoruz. kardeşimin "yuh ayı, kanser olucan lan" sözleri ve akabinde benim onu patakladığım günler aklımdan hiç gitmiyor.

seni özleyen sadece ben değilim, bilesin. sana gelenler, seni bulamadıklarından gitmeden önce bağırsaklara uğruyor artık. kolit olmaya az kaldı, doktorum nerde? bir seni, bir de metin şentürk'ü bildim kör olarak. ama sana kör dediğim için beni affet.
    #3091604 (sonkuzu, 04.03.2008 08:54 ~ 09:05)

© 2008 - uludağ sözlük

vucuda mektuplar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vucuda mektuplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucuda mektuplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okul cikisindaki kavgaya gargamel i cagirmak » yaratilis » okul cikisindaki kavgaya longbowman cagirmak » gommege yapmak » the wall » soz bolugu » bekaret » huh » leopar » fy pool day a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci