vucuda gelmis sozluk tipi insanlar 

kapat
  1. bir medyaeteği yazısı...nedense çok hoşuma gitti; "eheh la işte buyuz galiba; en azından ben öyleyim" dedim...
    http://www.medyaetegi.com...sozluk_tipi_insanlar.aspx
    #263282 (sidikli, 20.05.2006 11:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucuda gelmis sozluk tipi insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucuda gelmis sozluk tipi insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucuda gelmis sozluk tipi insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucuda gelmis sozluk tipi insanlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» beyaz muslumanlar » kill for you » hatun yazarlara saldiran yazarlar » guneysu » keske stadyumda da spiker konussa » cemsbg » fadik sevin atasoy » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » ya rock ye rap » ergenekonyalovankara » hanimaga » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » hurriyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arkadasi kizlarin ustune itelemek » alanya daki abazanlar » biat etmek » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » topshop » mao tun » suspicious minds » ahmet karneci » yenicag » sozluk yazarlarinin itiraflari » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » tepetaklak » jb » ilk is gunu » trajedya ile komedya