vucud ikliminin sultani sensin 

kapat
  1. haci arif bey in nihavend bestesidir.

vücut ikliminin sultani sensin
    efendim derdimin dermani sensin

vücut ikliminin sultani sensin

bu cismi natüvanin cani sensin
    bu cismi natüvanin cani sensin
    #1006911 (ncldlbz, 16.12.2006 16:14 ~ 16:16)
  2. "çok vücut gördüm ama en güzeli senin vücudun o yüzden seni sultan seçiyorum."demenin şairane versiyonudur.
    #1007368 (pinkbaby, 16.12.2006 18:39)
  3. gecenin bir vakti dinlenesi şarkıdır.

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2334392 (dervisabdi, 18.09.2007 00:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vucud ikliminin sultani sensin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucud ikliminin sultani sensin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucud ikliminin sultani sensin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vucud ikliminin sultani sensin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» headshot » tunceli » roberto carlos » tata nano » teheyyuc » sinavdan once uyuyamamak » fewzi1907 » lezce com » bir ogrenci sigarasi olarak winston » am paparasi » sorunlari seviserek cozmek » sahibini belli eden basliklar » kurt degil kurdistan dusmani olmak » hayalbaz » devletime katil dedirtmem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kasap havasi » celim » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » teknosa » charmacha » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » sanat yonetmeni » ruyalarin kadini » zuvvar » citen » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » karman corman » quantum » ugur dundar » hayal alemi