vucub dairesi 

kapat
  1. tasavvufta kişinin imkan dairesi haricinde kalan ve yanlız yaratıcının arzusuyla düzeltebileceği durumlar ve nefsini sokabileceği üst nefis dereceleri için kullanılır.
    #942516 (kara hilal, 03.12.2006 03:15)

© 2008 - uludağ sözlük

vucub dairesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vucub dairesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vucub dairesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk e erisimin engellenmesi » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » sicarsin » yaran facebook gruplari » radyo televizyon ve sinema » dis teli » o yazar benim » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » porcelain » sinop » ercan » ucakta aglamak » bu havada gidilmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imhotep » before the dawn » ay » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » ibibik » sevgili » jelena jankovic » jean amerika nin salvaridir » ibrahim tatlises » oliver y benji » yildiz tabya » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » disko krali » sakarya » bir kendini begenmislik olarak din