vsb 

kapat
  1. açılımı veliagagil süs bitkileridir. 1960 yılında kurulmuş, saksılı iç mekan süs bitkileri, dış mekan bitkileri, kaktüs, çiçeksoğanı üretimi yapan şirket.
    #838418 (kelmajeste, 10.11.2006 00:13)
  2. flashları bozulan cep telefonlarını yazılımsız hayata döndüren box.
    http://www.vsbelectronic.com
    #838443 (yoga yapan mistiq kedi, 10.11.2006 00:21 ~ 17.04.2007 21:58)
  3. "vesaire" ve "ve benzeri" kısaltmalarının bir arada kullanılmaya kalkışması sonucu hatalı olacak kısaltma.
    #839906 (micomania, 10.11.2006 13:23)

© 2008 - uludağ sözlük

vsb başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vsb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vsb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antidepresan » grimas » tasima turklerle degirmen donmez » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » etkilenme sanrilari » the kite runner » kralim tabii disko krali » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » postpartum psikozu » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » bakirkoy » tarihin sonu » rusya borsasi » tnt » asr i saadet jargonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gammaz olmak icin gerekenler » damdaki okuz » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » tartar » atm den makbuz isteyen anarsist genc » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » 3rd movement cadenza » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » kurt sorunu akp ile basladi » whiskey in the jar » ketoral sampuan » yakisikli gosteren ayna » almanya da yasayan turkler » ebussud efendi