vs vs 

kapat
  1. vesaire vesaire nin kısaltması... ve benzerleri gibi bişey demektir herhalde.
    #106152 (infantes, 08.03.2006 15:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vs vs başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vs vs ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vs vs nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vs vs. Copyright of the articles are belong to their authors.

» telepati » trajedya ile komedya » hot n cold » astronotlarin idrar icmesi » wbc » birinin agladigini gormek » nocturne » icine girilen kucuk kaygan delik » love is wicked » bisiklete tecavuz eden adam » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » alternatif evlenme teklifleri » orospu cocuklugu » ferhat goter » baddua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desifre olmaktan korkmayan yazar » hasmet babaoglu » besiktask » mazhar alanson » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » sehir isiklari » atlas » bir dokun bin oh isit » baskanlik makami » turkiye is kurumu » bird on the wire » forever slave » usuyorum oyleyse hava soguk » hyundai getz » kac kisiyiz biz