vrmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vra
  2. vraiment
  3. vrak
  4. vrak sesinden turetilebilecek anlamlar
  5. vrangel adasi
  6. vratislav gresko
  7. vratislav lokvenc
  8. vray
  9. vray toon
  10. vrbica stefanov

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vrmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vrmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vrmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vrmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » devletime katil dedirtmem » sevgilinin ailesi ile tanismak » yenicag » ust kesimin chp yi desteklemesi » kriz teget gecti » ruyalardaki kadar gercek insan » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » deneysellemek » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » insomnia » sokakta dondurma yalayan afet » like a bird » oglum benim » ergenekonyalovankara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekskavator » esat korkmaz » mustafa » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » kurt degil kurdistan dusmani olmak » rauf versan » selpak saticiligi » huri sapan » ugur dundar » lezce com » ayrilik acisi » sozlugu ruhlarin basmasi » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » malum olmak » universitede hocalara verilmis ayarlar