vratislav gresko 

kapat
  1. 24 temmuz 1977 doğumlu, slovakya lı futbolcu.
    #2153106 (maskelibalo, 18.08.2007 04:02)
  2. almanya' da bayer leverkusen, ingiltere' de blcakburn rovers formalarını giymiş fizik gücü yüksek, tekniği zayıf slovak orta saha oyuncusu. bir dönem inter' in kalabalık orta sahasının adaylarından biriydi ayrıca.
    #2153171 (abberline, 18.08.2007 04:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vratislav gresko başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vratislav gresko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vratislav gresko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vratislav gresko. Copyright of the articles are belong to their authors.

» onurude » eski sevgililerle simit oynamak » tasaklarim » cagan irmak » kendi kendine konusmak » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » isin bilimci » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » lezce com » butona kopca demek » ask essogluessegi » esfele safilin » lider » okuma yitimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ying yang » tombul ile tombis arasindaki farklar » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » dtp lilerin milliyetci olmasi » djeep » trabzon arena » uyumak istememek » ozge ozsagman » ergenekonyalovankara » sphere » bursa nin islamci marketleri » sew7 » nedeni anlasilmayan uc sey » fraizer campbell » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek