vraiment 

kapat
  1. fr.gercekten
    aslinda
    #1732052 (vermilion, 06.06.2007 10:01 ~ 10:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vraiment başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vraiment ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vraiment nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vraiment. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ersun yanal » kizlara deger vermek » houston rockets » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » erkekler marstan kadinlar venusten » mirc taki erkek nickleri » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin itiraflari » kara kuvvetleri komutanligi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » kurt cobain hirkasi » vedad ibisevic » sozlukteki kurt dusmanligi » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » 17 kasim teror orgutu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eskileri saklamayin » bir arkadasim ekolu » the fall » iste budur ustat » lezce com » alevi » gozlerin doguyor gecelerime » insomnia » what else could we ve said » kurtlar vadisi yemekteyiz » askin baslamadan bitmesi » ergen e kon teror orgutu » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » molotov » iab