votka melon 

kapat
  1. votkayı külkedisinden sindrelleya çevirir.
    tadı pek güzel olduğu için olsa gerek farkettirmeden çarpar.
    #32157 (cikarinbeniburdan, 22.01.2006 17:06 ~ 02.03.2006 14:36)
  2. (bkz: absolut vanilya)
    #32158 (painkiller, 22.01.2006 17:08)
  3. ayna grubunun yeni albümlerinde yer alan çok güzel bir çalışması.sözleride şöyle ;

günler geçiyor
    her şey daha dün gibi maziye baktım da yine
    günler geçiyor deliler gibi
    mevsim dönüyor
    nisan yağmurları öncesi
    son kez bu gece
    görsem diyorum bir yudum seni

hasret bir bulut geldi gitmiyor
    sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor
    alsam başımı gitsem diyorum
    gittiğim her yerde hasretin terk etmiyor

hangi rüzgar bana senden haber getirir
    yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim
    hangi rüzgar sana benden selam götürür
    kıyıda külü geçmişe ağlayan sönmüş ateş gibiyim

dağlar duman olmuş, gönül , dağlar gibi ol
    küsme bırakıp gidenlere
    bir gün çözülür tılsımlar
    bir gün yıkılır duvarlar
    aşkın gücünü bilenlere
    #370575 (kurabiyecanavari, 24.06.2006 10:04)
  4. muhteşem bir tat mutlaka denenmeli.
    #1673213 (sosyopat, 22.05.2007 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

votka melon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. votka melon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu votka melon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ala camii » igrenc espriler » handle with care » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » esi var benzeri yok » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim » disleri fircalamamak » bez bebek teki herkesin sevgi pitircigi olmasi » malice do urden » painkiller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci