vosvosunu satan varyemez amca 

kapat
  1. (bkz: öyle deme ama kıpkırmızıydı)
    #645005 (karga, 18.09.2006 11:18)
  2. (bkz: dingo nun ahırını satılığa çıkarması)
    #800162 (Gerko, 01.11.2006 19:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vosvosunu satan varyemez amca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vosvosunu satan varyemez amca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vosvosunu satan varyemez amca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vosvosunu satan varyemez amca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yigit ozgur » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » merlin » bana niye selam vermedin diyen insan » korsan cd saticisi » baslik yok » issiz adada issiz kalmak » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » varsani » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » aydin » nokia 8110 » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » vincent price » askin baslamadan bitmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yamaha midnight star » feminist » vazelin varken baska kremler kullanmak » de la mancha » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » cicciolina » ali ayse yi seviyor » nokia 8210 » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » sacini sariya boyatmis turk kizi » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » oktar babuna » selcuk universitesi » deniz gezmis » musluga parmak basip arkadaslari islatmak