vostok taburu 

kapat
  1. rusya tarafında savaşan bir askeri birlik.
    özelliği çeçen olmaları. zamanında dudayev ve mashadov'a karşı da ruslarla birlikte savaşmışlardır. şimdi ise gürcüler'e karşı savaşmaktadırlar.

parali askerlerdir.
    #3802922 (damat hobbit pasa, 11.08.2008 15:40)
  2. tiflis'e doğru ilerlemekte olan spetsnaz birlikleri.

yaklaşık 1000 kişilik özel kuvvetlerdir. zamanında çeçen mücahitlere en ağır darbeleri yine bu çeçenler vurmuştur.

tiflis'e girerlerse büyük katliam yapacakları aşikâr.

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=18196
    #3806997 (damat hobbit pasa, 12.08.2008 13:48 ~ 13:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vostok taburu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vostok taburu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vostok taburu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vostok taburu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ee ne var biz de uefa kupasini aldik » state of play » kaka » victor hugo » kendini bir bok sanan yazar » zor gunlerden geciyoruz » the hurt locker » latife hanim » dask » fraizer campbell » gemi » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » easy » lezce com » hayalet gise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teoremsel » olcay baykal in tesetture girmesi » engin baytar » quantum » sabanci » masturiler » tata nano » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » isten ayrilma bildirimi » osurmayan kalmasin » rasim kaygusuz » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » endoktrinasyon » head and shoulders