vosporos 

kapat
  1. bosphorus'un türkçe okunuşudur. yani tam olarak bogaz anlamına geliyor. alkinos ioannidis şarkısı. boğaz'da deli gibi içmeyi arzu ettiğinizde dinlemeniz için..

thelo na pio olo to vosporo,
    allazoune entos mou ta synora tou kosmou.

yani;

bütün boğaz'ı içmek istiyorum,
    içimde yıkılıyor tüm sınırları dünyanın..

---------

tüm sözler ise;

ta pnevmata epistrefune tis nihtes,
    fotakia apo alitrotes psihes,
    ki an dis eki psila stis polemistres,
    tha dis na se kitazune morfes.

ke tote ena parapono se perni,
    ke sta kantunia mesa se girna,
    poli, mia palia agapimeni,
    pu sinantas se kseni agkalia.

allazune entos mu,
    ta sinora tu kosmu,

ti vrika stis strofes ton piimaton,
    me tis varies hanumises na zi,
    ke rihno mes' to stoma ton armaton,
    tin kufia mu alithia tin misi.

allazune entos mu,
    ta sinora tu kosmu..
    #3577398 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.06.2008 15:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vosporos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vosporos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vosporos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vosporos. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » bekir coskun » her aksam icmek » kyriakos papadopoulos » fahise ruh » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » kevase ruh » ergen e kon teror orgutu » the terminator » zenci » bekaret » ozledim » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » sadakat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kablettarih » facebook a bikinili resim koymak » mahmut yildirim » supermen » yusuf sezer » poisonx » dunya atmosferindeki gergin dalga » hamam bocegi » ali guncar » karmancorman » pasa selim » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » olur olmaz yere » olum tatli bir turkudur » fenerliyim ama tedavi goruyorum