vorert 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ma a koci vore ben bir adamim
  2. dido xelebas vore

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vorert başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vorert ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vorert nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vorert. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nazan ile izzet in cocuklari » barack obama turkmus » uyan alim » rte sozluk » jim sturgess » gimenez » ogretmen » scream » pote min les pote » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » insan dusunen bir hayvandir » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » sakat ruh » yillari sirayla yazan yararli yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisisel illet » enerjik » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » sporcu sortunun gecirdigi evrim » arka siradakiler » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » ulkucu » kurt sorununa cozum onerileri » muhabbetin agzina sictin » alternatif evlenme teklifleri » ifa » baklava yerken ayran icmek » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » sadakat