voodoo too 

kapat
  1. sağlam bir godsmack şarkısı
    #803236 (picnick, 02.11.2006 14:10 ~ 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

voodoo too başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voodoo too ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voodoo too nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egzibisyonizm » askim coraplarin da islandi mi » hortlak » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » toplumda hic falsosu olmayan insan » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » the midnight meat train » post travmatik stres bozuklugu » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » elimde olsaydi » halit akcatepe » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » insomni » byegm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » betimle beni behcet » cok doluyum sozluk » nerede kalmistik » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » tiberian sun » tanrica » ortasi delik sabun » mona sax » turkce verintiler sozlugu » bu bir skandal » you are beautiful » yardimci kadin oyuncu » sosyal fobi