voodoo bebegi 

kapat
  1. voodoo büyüsünde kullanılan, üzerinde büyü yapılacak kişinin saç, tırnak, deri gibi parçaları bulunan bebek.
    bu bebeğe iğne batırılırsa kişi ağrılarla boğuşur.
    bebek yakılırsa kişi ateşli bir hastalık geçirir ya da ölür.
    şarkısı için;
    (bkz: voodoo child)
    #1040169 (asiti kaçmış kola, 22.12.2006 23:58)
  2. genelde kizlarin tercih ettigi bebek. siyah igneler kötülük, beyaz igneler iyilik için kullanilir.
    hatta genellikle de sevgiliden uzaktayken onu kontrol edebilme istegi sonucu ortaya çikmaktadir.
    örnek kullanim için,
    sevgiliyi öldürmek istediniz, ama çok uzaktasiniz, hemen voodoo bebegi ve siyah igneleri alip saplayamaya ba$liosunuz, o igneler elinizde bir kalasnikof kadar etkili oluyor.
    * *
    #1679983 (sylviaplathh, 24.05.2007 06:59 ~ 07:00)
  3. (bkz: voodoo bebegi ile cinsel iliskiye girmek)
    #3518408 (karin, 10.06.2008 09:36)
  4. voo: içe bakış, doo: bilinmeyen.
    voodoo dininin ritüellerle yaptığı ayindir.

malzemeler: doğal malzelerle yapılmış bebek, ip. büyü yapılacak kişiden bir parça. tırnak, saç olabilir.

yapılışı: Lan onu burda söyler miyim? akşama hepiniz evde elinde bebeklerle.. tövbee tövbee.
    #3518463 (Seytanin Fisildadiklari, 10.06.2008 09:57)
  5. (bkz: kara büyü)
    #3518586 (ditty, 10.06.2008 10:44)

© 2008 - uludağ sözlük

voodoo bebegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voodoo bebegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voodoo bebegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » salla gitsin baby » anksiyete » concrete jungle » 1 gun gecti unutamadim seni » milletvekilleri asgari ucret alsin » ilaniask » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » surgun » tuncer oz » american pie beta house » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » frekans » tanriya acik mektup » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » esens » hayat ne cabuk geciyor » erzurum » bir anda » sozlukte aglatan yazarlar » masumiyet muzesi » vedad ibisevic » beyazit ozturk e ayar veren teyze » dokunup kacan kucuk cocuk » aura » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » soru isareti » acc » hamsi