volvo s60 

kapat
  1. volvo'nun orta sınıf aracı olup 40 yaş üzerindeki babaların hayallerini süslemektedir.
    2400 cc'lik dizel motora sahip olan d5 modeliyle beni benden almış olmakla birlikte 55 000 * euro'luk satış fiyatıyla insanı hüzünlendirmektedir.
    #1614584 (hunlu, 06.05.2007 18:45 ~ 18:46)
  2. geniş bilgi için;

http://www.volvocars.com.tr/models/s60/
    #1614608 (isildur, 06.05.2007 18:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volvo s60 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volvo s60 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volvo s60 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volvo s60. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gultekin avci » gereksiz eksileyen yazar » teno » fenerbahce sukru saracoglu stadi » narsizm » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » sari cizme » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » imedi tv » prototip » gece » papagan » cumlede gizli ibneyi bulmak » tepetaklak » gecmeyen hickirik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kobrullah » bosvermis bunye » kizlarin kufur etmesi » vakit tamam » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » ayrimcilik » hatun yazarlara saldiran yazarlar » internet solculugu » kiz hepsi senin mi » 3797 » kaka » edward norton » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » aclik kader olamaz » eskileri saklamayin