volvo 850 

kapat
  1. 1993-1997 yılları arasında sedan ve station wagoon olarak üretilmiş aşırı derecede sağlam 4 kapılı aile arabasıdır. motor hacmi 2000-2500 olarak modeline göre değişir. Bazı modelleri turbosuz 170 Bg güç üretir. Turbolu modelleri ise 240 BG* güç üretir. Fabrika verilerine göre 100 km de ortalama 12 lt ve civarında yakar. Bu araç o kadar sağlamdır ki uçurumdan aşağı atıldığında* bile içinden ölü çıkmamıştır. (bkz: for life) (bkz: Volvo 850 glt) (bkz: Volvo 850 T5)
    #2805954 (hatun kaldirma kuvveti, 08.01.2008 01:30 ~ 01:31)
  2. 1997 den itibaren de v70 e yerini birakmistir.
    #2805988 (sevcenk, 08.01.2008 01:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volvo 850 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volvo 850 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volvo 850 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volvo 850. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nefes alsin yeter » veli kucuk » ataturk yasasaydi yargilanirdi » mesut » de la mancha » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » orospu ruh » dunya bir gundur o da bugundur » flos » berk oktay » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » methismeni politia » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » kablettarih » seyh riza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vados su » ulkucu » yaran ayarlar » ahmet karneci » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » yakisikli degil ama sempatik » latife hanim » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » taygun erdem » ben bu yaziyi sana yazdim » hurriyet » izmit » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » to love a woman » durduk yere pasta kesmek