volume yapma 

kapat
  1. argonunda yavaş yavaş yabancılaştığını gösteren ve sesini kes yada alçalt anlamına gelen argo cümle
    #521024 (tomamca, 10.08.2006 12:19)
  2. argoda bence en şirin deyişlerden biri. "argo da yabancılaştı" dan ziyade deyiş sadece kulağa komik geliyor, hepsi bu.
    #2207347 (leblebi tozunun hastasiydim, 27.08.2007 08:07)
  3. "bağırma lan!" anlamında söz.
    #2207426 (gregor incegor, 27.08.2007 09:28)

© 2008 - uludağ sözlük

volume yapma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volume yapma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volume yapma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fk vojvodina » we might as well be strangers » ifrit » banu guven » ned flanders » muneccimle cinsel iliskiye girmek » harun yahya vs einstein » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » onay bekleyen entry » trt nin irib le girdigi is birligi » zihin haritasi » cronica de una muerta anunciada » fernando albino de sousa chalana » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » guvercin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lindsay lohan » 30 kg dashakli adam » heresy » umursanmamak » sakarya » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » erkege tecavuz etmek » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » fenerbahce taraftari » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » bana sen lazimsin » entry eksilerken godfather theme dinlemek » yakisikli olmak » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin