voltaren 

kapat
  1. kas gevşetici olarak kullanılan ilaç. merhem, tablet veya iğne halinde buluyor. tablet olanı buscopan işe yaramıyorsa tam bir nimet yalnız dozu kaçırınca bünye ambale oluyor, kol bacak hakimiyeti kayboluyor. iğnesi ise pek tavsiye edilmiyor zararları var-mış-.
    #636181 (mozambik tavsani, 15.09.2006 11:29)
  2. Zamanın behrinde gece yarısı acilde sonuçlanan rahatsızlığımın ardından, bende iğnesi kullanılan ve akabinde boynumun tutulmasına yol açan ,sabaha kadar yukarıya bakıp börtüböcekleri,badananın rengini analiz ettiğim,neye uğradığımı sapıttığım ,ortaokulda başıma gelen bu garip olayın başkahramanı ilaçtır.Uzak durulasıdır,sakıncalıdır.
    #636244 (ahirimsensin, 15.09.2006 12:01)
  3. daha dün okuduğum gazeteden öğrendim ki * kullanımı felç riskini ve kalp krizi riskini arttırıyormuş.*
    #636319 (kadıköy, 15.09.2006 12:31)
  4. özellikle yağmurlu günlerde kas ağrıları için (sürüp bişeyle sararak) sürülebilitesi olan bengaysi merhem.
    volteran diye de telaffuz edenler vardır.
    #2035966 (ELeCTrO, 30.07.2007 02:02)
  5. kas mas gevşetmeyen yalnızca burnu hoş gelen kokusu olan merhem.
    #3896055 (LocK, 31.08.2008 13:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voltaren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voltaren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voltaren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voltaren. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » kalem » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » tikky » yaran videolar » pust ruh » cenabet entry girmek » harby » uludag sozluk hakkinda ne dediler » raca » onurude » suleyman okudan » subcomandante marcos » bantumi » antunes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tayyibim sagolsun » leica » gulse birsel » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » armonia somers » yayli yatak » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » nisaiyeci » glasyolojist » imedi tv » 3 hurel » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » mahalle maci » ismail olgay » ayrilik kolay mi