voltada soylenen turku 

kapat
  1. destan albümünde bulunan grup yorumşarkısı.

yarim salmış efkarını mapusa
    kendisi gelmez acep yollar kış mıdır (hep mi kıştır?)

hasret başını eğermiş adamın (hem de nasııl)
    mapustan kalkan uzun bir havayım şimdi. (belki daha fazlası)
    #723963 (mintiminti, 11.10.2006 16:39)
  2. dört duvar arası ömrümün yarası
    silerim değişir anlımın yazısı
    hadi gülüm dayannn
    hadi gülüm dayannn...
    sil gözümü yaştan
    hiç durma sil baştan...
    *...
    #724082 (Harvester of Sorrow, 11.10.2006 17:09)
  3. hapisanelere güneş doğmuyor.*
    #724182 (esprimakinasi, 11.10.2006 17:29)
  4. (bkz: Voltada söylenen türkünün devamı)

Yarim salmış efkarını mahpusa
    Kendisi gelmez acep yollar kışmıdır
    Hasret başını eğermiş adamın
    Mahpustan kalkan uzun bir havayım şimdi...

Seni alan yollar geçer içimden
    Bir yağmur söndürür gülüşümü yar..
    Sesimdeki adına toplanır toplanır..
    Mahpustan kalkan uzun bir havayım şimdi...

savas ezgi
    #1391835 (LocK, 09.03.2007 11:38)
  5. tarif edilemeyecek güzellikte bir ezgisi vardır.dunyayi sarsacak karar da bu ezgi kullanılmıştır. bir çok haber bülteni de bu ezgiyi acıklı haberlerde arka plan şarkısı olarak kullanmaktadır.
    #3007672 (rigor mortis, 15.02.2008 15:34)
  6. burda cicekler acmiyor
    kuslar suzulup ucmuyor
    yildizlar isik sacmiyor
    gecmiyor gunler gecmiyor

gonulde eski sevdalar
    gozumde dereler baglar
    aynada hayalim aglar
    gecmiyor günler gecmiyor

dışarda mevsim baharmis
    gezip dolasanlar varmış
    günler su gibi akarmış
    gecmiyor günler gecmiyor

avluda volta vururum
    kah düşünüp otururum
    türlü hayaller görürüm
    gecmiyor günler gecmiyor *
    #3007697 (karakuzusu, 15.02.2008 15:39)
  7. askerde garaj nöbeti tutarken 80 adımlık yolda söylenmesi iyi giden türkülerdir. tercihen aldırma gönül, mavi duvar seçilebilir.
    #3007704 (engineer, 15.02.2008 15:41)
  8. destan/boran firtinasi albümünden bir grup yorum türküsü. sözleri savas ezgi'ye, müziği grup yorum'a aittir. parçayı albümde fikriye kilinc acapella biçiminde müziksiz yorumlamıştır.
    #3522349 (meredith, 11.06.2008 00:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voltada soylenen turku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voltada soylenen turku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voltada soylenen turku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voltada soylenen turku. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkek kokusu » chp nin dini siyasete alet etmesi » circus » seyin seysinin seysi » theodor herzl » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » topshop » seks » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » sen yoksun diye » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » sevgili de olsa insan hayvandir » cocukken yapilan salakliklar » nahak » fraizer campbell » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telepati » endoktrinasyon » hedge fonlar » alevi » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » trabzonspor » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » kirac » marta lynch » dohal » sozlukte abartilan seks muhabbeti » tepetaklak » haybeden gercekustu ask » taraf » turk dusunce hayatinin recep ivedik i