volor molor 

kapat
  1. oğur - gasparyan ortak çalışması olan fuad albümünden hüzünlü nadide eser. "yardan gelen haber" manasında imiş. dokuz dakikayı aşkın sürer, ilk kısmını gasparyan, ikinci kısmını da erkan oğur söyler.
    #1313650 (paradigma, 16.02.2007 23:35)
  2. dinlerken ciğerinizi parçalayan yarısı ermenice yarısı türkçe harika bir eser.
    #2274646 (rommel, 06.09.2007 21:59)
  3. özellikle erkan ogur un seslendirdiği kısmı dayanılmaz bir melankoli ve hüzün barındıran, güzel türkü. ermenice de falan filan manasına gelmesi pek bir muhtemel. son kısmı için;

dedim, sinem üzre vurdun, bu dağı
    dedim o halimin yadigarıdır
    dedim, zulfun olmus boynumun bagi
    dedi, hayalimin yadigarıdır

ağa yollum sen bu elden gideli
    ağlamaktan gözüm yaşı sel olmuş
    ah-ü vahla cahil ömrüm çürümüş
    her anım gün, her günüm bir yıl olmuş..
    #2682273 (lazy pigeon, 10.12.2007 09:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volor molor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volor molor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volor molor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volor molor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir ogrenci sigarasi olarak winston » methismeni politia » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » bim » malum olmak » lady angellyca » yildizsozluk » birinin agladigini gormek » cencen » sol elle entry girmek » aydin » gemlik fayi » zaman kekemeydi » soverek ayrilanlar » merdumgiriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hocaniz mancini golcunuz oliviera » mercedes b serisi » sikayetvar com » fraizer campbell » feminist » 1908 » aclik kader olamaz » toto » soktum girdi » masturiler » sefai » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » gitmek ve gelmek arasinda » quantum of solace » basliklari alt alta okumak