volkswagen in bill gates e verdigi ayar 

kapat
  1. unutulmaz ayarlardan biridir..bill gates, comdex bilgisayar fuarını gezdikten sonra bir açıklama yapmistir ve söyle buyurmustur:
    "Volkswagen( VW) kendi teknolojisini eğer bilgisayar endüstrisi kadar geliştirmiş olsaydı, su anda 25 dolarlık otomobiller bir depo benzinle 1000 kilometre gidiyor olurdu."
    volkswagen, bill gates'in bu örneği vermesinden sonra bir basın açıklaması yaptı... "VW teknolojisi Microsoft teknolojisi gibi olsaydı otomobiller söyle olurdu:

1-Ortada hiç bir neden yokken otomobiller günde en az iki kere stop ederdi.

2-Yol çizgileri her yeniden boyandığında yeni bir otomobil almak zorunda kalırdınız.

3-Otoyolda giderken birdenbire otomobilin bütün göstergeleri kilitlenir ve sizin bunu kabullenip arabayı bastan çalıştırmanız gerekirdi.

4-Bazen sağa dönüş gibi basit bir manevra, arabanın tamamen stop etmesine neden olur ve bu durumda motoru tekrar yüklemeniz gerekirdi.

5-Macintosh güneş enerjisiyle çalışan daha güvenli, çok daha süratli bir otomobil yapar ancak bu araba mevcut yolların sadece yüzde beşinde gidebilirdi.

6-Yağ, hararet ve akü ikaz ışıklarının hepsi ortadan kalkar ve tek bir "Genel Koruma Hatası" sinyali olurdu.

7-Yeni koltuklar herkesin ayni boy ve ağırlıkta olmasını gerektirirdi.

8-Bazen araba durup dururken kilitlenir ve ayni anda kapı kilidini açıp marsa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi. (Ctrl+Alt+Delete)

9-VW her yeni model otomobili piyasaya çıkardığında müşterilerin araba kullanmayı bastan öğrenmeleri gerekirdi."

10-Hava yastıkları açılmadan evvel "Emin misiniz" diye sorardı.
    #61945 (atan alir spor, 11.02.2006 20:00)
  2. (bkz: şehir efsaneleri)
    ayrıca başka bir versiyonu için;
    Bill Gates Microsoftsun bir seminerinde bilgisayar sektöründeki gelişmenin hızını anlatmak için şöyle bir benzetme yapmış...
    Eğer Volkswagen firması son 25 yıl içinde bilgisayar sektörü kadar hızlı gelişmiş olsaydı bugün 500 dolara alacağımız arabalara 25 dolarlık benzin koyup dünya turu atmamız mümkün olacaktı"

Birkaç gün sonra VW firmasının bir basın açıklaması yayınlanmış.

Eğer otomotiv sektörü Bill Gates'in işletim sistemi gibi gelişmiş olsaydı, her alacağımız arabada tek koltuk olacak, diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kalacaktık; arabamız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışacak; gösterge tablosundaki tüm ikaz ve uyarı ışıkları yerine üzerinde
    "ARABANIZ GEÇERSiZ BiR iŞLEM YÜRÜTTÜ VE KAPATILACAKTIR"
    yazan tek bir lamba olacaktı. Ayrıca her kazadan sonra arabanın hava yastıkları açılmadan önce bir düğmenin üzerinde
    "HAVA YASTIKLARI AÇILACAK EMiN MiSiNiZ" diyen bir ışık yanacaktı
    #1053641 (zebani, 25.12.2006 13:33 ~ 13:34)
  3. ''Hava yastıkları açılmadan evvel "Emin misiniz" diye sorardı'' ayari dillere destan olmus ayardir.
    #3377434 (zehir, 09.05.2008 23:42)
  4. (bkz: tarihe geçen ayarlar)
    #3518718 (gurhan87, 10.06.2008 11:29)
  5. windows 3.1 ile xp arasındaki farklarla, 1990 model vw golf ile şimdiki golf arasındaki farklara baktığımızda durum anlaşılacaktır. otomobiller hala hareket etmek için milyon yıl önce icat edilmiş tekerlekleri kullanıyor.
    #3518789 (umbrasword, 10.06.2008 11:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkswagen in bill gates e verdigi ayar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkswagen in bill gates e verdigi ayar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkswagen in bill gates e verdigi ayar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkswagen in bill gates e verdigi ayar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » ali bati » o ne ola ki » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » ork » bantumi » hamam bocegi » tales for bad girls » hasta ruh » iscilerin sosyalist partisi » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » facebook a bikinili resim koymak » kisisel sanrilar » buraya cikart » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vaudeville for vendetta » sikayetvar com » yaran okul muduru laflari » nu cizerken erekte olmak » oas » trajedya ile komedya » hep bana rabbena » trigger » we the living » bicir bicir » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » yaran youtube yorumlari » jb » sahibini belli eden basliklar » yalnizlik