volkswagen goal 

kapat
  1. volkswagen'in 2006 dünya kupasının almanya'da yapılması onuruna sınırlı sayıda ürettiği golf görünümlü, polo platformlu minik, şahane araba...
    edit: bir donanım paketidir, evettir, sıkı makyajdır ama...
    #869780 (cryptic, 17.11.2006 00:55 ~ 01:20)
  2. fiyatı 40.000 ytl civarında olan araba.
    #869832 (karpuzkabugu, 17.11.2006 01:06)
  3. goal bir donanım paketi olup polo ve golf model otomobillere uygulanmaktadır.bu paket dış görünümde 6 kollu alaşım jantlar ve c sütunundaki goal sticker ı ile ön plana çıkar.
    #869846 (dukur, 17.11.2006 01:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkswagen goal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkswagen goal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkswagen goal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkswagen goal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» amee » sarhos diyaloglari » hamam bocegi » belkis akkale » bana niye selam vermedin diyen insan » sadece turkiye de gorulen olaylar » bayramda akraba ziyareti » sozlukte reklam yapmak » turk modernlesmesi » huri sapan » veli kucuk » oha artik yani » dunyabizim com » a crimson cosmos » kac ortali defter alalim sorunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parliament aqua blue icen ogrenci » dingil ruh » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » rs ne la » michael dawson » anka mall » the first cut is the deepest » antunes » bir baslik daha acarsan vururum » ka ri bahir » mikrofon sungeri » yilbasi turist minciklama festivali » hedge fonlar » idmanli » susmak