volkan uyuma 

kapat
  1. 4 mart 2008 sevilla fenerbahce macinı sunan spikerin ağzından dökülmüş kelimelerdir. volkan kod adlı kalecinin ilk 9 dakika içerisinde kalesine aldığı 2 top nedeniyle bütün oklar volkan'a yönelmişti. spikerse öfkesini kelimeleriyle belli ediyordu ilerleyen dakikalarda;

- volkan uyuma! kalene sahip çık!
    #3106842 (LOL OL, 07.03.2008 16:07)
  2. spikerin onun bunun yoldan geçen vatandaşın her cümlesi, uyarısı sözlükte başlık olarak açılmak zorunda mıdır? volkan uyuma, ahmet uyuma, serkan uyuma, hülya günaydın tarzı bilumum başlık açmak serbest midir bunun bi dur durak noktası yok mudur? tamam spikerlerin ya da başkalarının bazı cümleleri var başlık olarak açılması farzdır, enteresandır; ama önemli bir maçtan sonra akılda kalan her cümleyi sözlüğe aktarmak ne kadar doğru çözemiyorum. mecburi tanıma gelince arkadaşlarına sabahlama sözü verip milleti eve toplayan volkan'ın uykuya dalması üzerine söylenen uyarı cümlesidir.
    #3106896 (trink, 07.03.2008 16:21)

© 2008 - uludağ sözlük

volkan uyuma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. volkan uyuma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan uyuma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran diyaloglar » orgazm olmanin bin yolu » 145t » crane » abdullah gul un teroristle birlikte mac seyretmesi » kutsal ruh » haber sunduktan sonra takilip kalan sunucu » yeni baslayanlar icin kizlara laf atmak » sabun » sizoid a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games