volkan demirel ve ilahi komedya 

kapat
  1. yazılması gereken bir eserdir. ama gerek de yok şimdi volkan demirel dün geceki maçta yazdı kendi kendine triplere girerek. *
    #3069941 (sen bana bu diyemezsin, 28.02.2008 11:50)
  2. son derece çevik, ahlaklı, türk, delikanlı insan, aşmış güzellik, jöle kafa volkan demirel ve maç sonu açıklamaları..
    spikerin sorduğu lincoln sana hangi dilde küfür etti sorusunu 30 saniye düşünüp cevaplaması da ayrı bir anekdot tabi, yirim..

ama allah'ı var güzel tekme atıyor, çaktırmadan böyle, tam delikanlı işi..

ligdeki maçta lincoln yerine barusso'ya bulaşmasını umuyorum.. tabi yerse.
    #3069947 (tuzluksuz hiyara kosan, 28.02.2008 11:51)
  3. kendi ettiği küfürlerin türkçe olduğu acıkca meydanda olan fenerbahçeli kaleci.
    #3069973 (realredbull, 28.02.2008 12:01)
  4. pfdk volkan demirel'e 27 subat 2008 galatasaray-fenerbahce macı sebebiyle ağır bir ceza vermezse otomatik olarak yazılmış olacak eserdir.
    #3069990 (aliterasyon, 28.02.2008 12:08)
  5. (bkz: sevda demirel)
    #3070018 (life style psychedelic, 28.02.2008 12:16)
  6. portekizce bilen futbolcu.

belki de bilmiyordur ama hisleri güçlüdür hissetmiştir lincoln ün küfür ettiğini ama bu olaydan sonra kesin öğrenir ne olur ne olmaz bakarsın alex de söver filan kimbilir belki daha önce sövmüştür buna portekizce küfürleri bildiğine göre...
    #3070035 (bugsbunny, 28.02.2008 12:20 ~ 12:58)
  7. başlangıç seviyesinde ispanyolca, ileri seviyede portekizce bilen(!) ve ana avrat seviyede türkçe konuşan volkan'ın her maçı buna bir örnektir.
    #3070125 (zubizarett, 28.02.2008 12:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkan demirel ve ilahi komedya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkan demirel ve ilahi komedya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan demirel ve ilahi komedya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkan demirel ve ilahi komedya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esegin sikine kelebek konmasi » komunizm » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » sari cizme » bir an icin kimsenin entry girmemesi » aritra » hasmet babaoglu » nagra » ugur dundar » nu cizerken erekte olmak » nefes alsin yeter » turkiye is bankasi » taraf » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » a la folie pas du tout » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baris manco » bir suru » subat » koken bilimi » bicir bicir » ruyada kosamamak » karl malone » bim in insanliga kazandirdiklari » nervos » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » kederli ruh » fok katliami » ruh hastasi » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam