volkan demirel in dazlak olmasi 


kapat
  1. volkan demirel'in yediği hatali golleri sebebi olarak jole kullanmasi olarak gören gruhun bir kaç kişi ile volka'nin saçlarini kazimasi eylemidir.

    yahutta volkan demirel en sonunda cozutup baslarim ulan jölesine saçlarimi kaziticam rahatlayacam hem yazda geliyor püfür püfür gezerim demesi ile olucak olan eylemdir.

    yahutta .... aman uydurun iste kendinize bir sebeb seç beğen al. 3 taş bir milyon yok bu tompalaci slogani idi. himmm ... parayla değil sirayla... olmadi bu ... hımmm aman anlayin yahu daha cello calicam.
    #1364789 (mulayim, 02.03.2007 11:38)
  2. jöle süremeyeceği için muhtemelen maçlardan önce kafasına vernik attıracaktır. maksat parlak gözüksün..
    #1364800 (salca, 02.03.2007 11:42)
  3. aziz yıldırım'ın rüştü'yü dövdürmesinden sonra, 2. kaleci operasyonunu volkan'a yaparak, volkan'ın saçlarını usturaya vurmasından sonra oluşacak durum.
    #1364813 (paleface, 02.03.2007 11:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkan demirel in dazlak olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkan demirel in dazlak olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan demirel in dazlak olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkan demirel in dazlak olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» balik burcu erkegi » hep bana rabbena » ilk basta » uludag sozluk hakkinda ne dediler » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » oas » nagant » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » yari turbanli kadin » seni tanidigim icin cok sansliyim » roma » umay » luther » zaman kac yasinda » cocuklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucasi gelen yazar » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » cimcime » ajansspor com » yemekteyiz hasan » kabana » marty friedman » atletini donunun icine koyan insan » merve yi tavla » gul sarabi » ork » sentenced » diogo luis santo » taso » hyundai i20