volkan demirel i tesislerde kistirmak 

kapat
  1. bir takım şuursuz, işsiz güçsüz, taraftar kisvesine bürünmüş psikoların samandira tesisleri de dövmek için beklemesi olayı. zaten bunlar birey olarak birşeyler başaramamış, kişiler olup grup hlinde dolaşırlar. takımlarının 6 puan önde ligi sürdürmesi moral açıdan düşük seviyede oldukları onları pek ilgilendirmez bir fırsat kollarlar. genellikle kurbanları kalecilerdir. ne yazık ki bu gruplar tüm takımlarımızda mevcuttur.
    #1354704 (serander, 27.02.2007 16:26 ~ 16:27)
  2. aynı durum rüştü nün başina gelmiştir. kazanırken sevdikleri adam 3 tane hatalı gol yiyince hemen sopa atarlar.

* *
    #1354716 (successor, 27.02.2007 16:31)
  3. aynısını daha önce rustu'ye yapmışlardı ancak o zaman rustu'yü hafif tartaklamışlardı.oysaki volkan herhangi bir tatsızlıkla karşılaşmadı.
    #1354719 (darkness nights, 27.02.2007 16:32)
  4. (bkz: vurun kahpeye)
    #1354844 (laazimlik, 27.02.2007 17:06)
  5. tepkiler ve protesto normaldir, buna diyebileceğimiz en ufak birşey yok. tesislerdeki jöle li protesto hoş ve güzel olmuş, tepkiler böyle olmalı işte. ama sen taraftar olarak futbolcuna dümdüz gidiyorsun sonrada karşılık alınca taraftara kimse kufur edemez diye slogan atıyorsun. * *
    #1354900 (serander, 27.02.2007 17:22)
  6. (bkz: tenhada gıstırrım)
    #1354911 (trixx, 27.02.2007 17:26)
  7. (bkz: volkan demirel i testislerde kistirmak)
    #1354912 (devedikeni, 27.02.2007 17:26)
  8. volkan'ı değil de zico'yu kıstırmak gerekir ne de olsa elinde serdar gibi bir kaleci var biraz yedeğe çekebilir volkan'ı aklı başına gelsin diye. zico'yu değil de aziz'i kıstırmak gerekir zico diye birini 100. yılda takımın başına getirdin düzgün transfer yapamadın diye.
    #1354928 (haydar dumensiz, 27.02.2007 17:30)
  9. süleyman demirel'i kaleye geçirmekle sonuçlanacak aktivitedir. süleyman'dan da beklenen performans alınmazsa sevda demirel kaleye geçirilmeli başarılı dahi olsa sadece tesisler değil hemen her yerde kıstırılmalıdır.
    #1355037 (TTTDDD, 27.02.2007 18:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkan demirel i tesislerde kistirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkan demirel i tesislerde kistirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan demirel i tesislerde kistirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkan demirel i tesislerde kistirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» soktum girdi » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » g4l4t4s4r4y » houston rockets » muglakpanda » ask degil » amsterdam » yalcin kucuk » kapin her calindikca » seyh riza » issizlik » ozledim » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » memesi var diye hava atan erkek » aksak tirtil cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok guzel hareketler bunlar » seni tanidigim icin cok sansliyim » uzun entrylerin okunmamasi » kurtlar vadisi pusu » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » flos » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » bu hesap sorulacak » akbank in 1500 personelini isten atmasi » functional analysis » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » methismeni politia » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » bir erkekten beklenenler