volkan degaj yapmasin kampanyasi 

kapat
  1. fenerbahçe kalecisi volkan'ın italya-türkiye maçında italya'nın attığı gole sebebiyet vermesi, bugün de beşiktaşa benzer bir pozisyon vermesine tekabülen fenerlilerin severek destekleyeceği kampanyadır.
    fenerbahçe beni bağlamaz. koysunlar kaleye her maçta onu. degajın allahını yapsın maybaş. karşılığında da golün allahını yesin. beni bağlamaz! banane!
    ama a milli takımın formasını giydiği anda kendisini dövme isteği sarıyor tüm benliğimi. bir mallık yapmasın diye hop oturup hop kalkıyoruz ama olmuyor ki! en iyisi, volkan degaj yapmasın ya da fener maçarıyla sınırlı kalsın bu salaklığı!
    (bkz: bir tespit insanı olarak kaytan bıyıklı)
    #883572 (kaytan biyikli dilber, 20.11.2006 02:17)
  2. (bkz: ota boka kampanya düzenlemeyin kampanyası) * *
    #883594 (intensivecare, 20.11.2006 02:28)
  3. (bkz: kampanyanı da al git burdan kampanyası)
    #883598 (blackjack, 20.11.2006 02:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkan degaj yapmasin kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkan degaj yapmasin kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan degaj yapmasin kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkan degaj yapmasin kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte reklam yapmak » havva yilmaz » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » 250 gram » adidas » galat i his » eurimages » libido » forever slave » toto » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » dallama ruh » oznur kalender » on ikinci cumhurbaskani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyanin en seksi kadini » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » teheyyuc » rai uno » tas ustu » uludag sozluk moderasyonu » almanyada bulunmus yasli amcalar » bkz baskili tisort » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » kill for you » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » the edge of love » entry ye cevap niteliginde entry girmek » streng » usuyorum oyleyse hava soguk