volk 

kapat
  1. slovakça; halk
    geçtiğimiz günlerde (yanılmıyorsam 13 şubat) ülkemizi ziyaret eden ve konser veren ünlü sloven grup laibach ın son albümünün adıdır. albüm aralarında türkiye, amerika, rusya, almanya'nın da bulunduğu, grup üyelerine göre tarihin akışına önemli etkide bulunmuş 14 ülkenin milli marşlarının deneysel bir şekilde yorumlanmasından oluşuyor. sıradışı bir şeyler dinlemek isteyenlere tavsiye edilir.
    #1335941 (ditty, 22.02.2007 23:03 ~ 23:13)
  2. alm. halk.

(bkz: volkswagen)
    #1543849 (pyndemonium, 19.04.2007 17:36 ~ 02.09.2007 19:54)
  3. rusça; kurt.
    #3580651 (edip sharabi, 25.06.2008 13:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» issiz adama kizini vemeyen baba » ayse sule bilgic » diversification » sozluk yazarlarinin web siteleri » cencen » bas ortusu » uc maymun » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » reqius » melis birkan » kenneth andersson » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » introduce a little anarchy » anadoluyum ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekirdeksel » become a legend » 85 li misin lan » gitmek ve gelmek arasinda » pain of salvation » parliament aqua blue icen ogrenci » box to box » turkiye nin en gereksiz unluleri » tata nano » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » alti sadirvan ustu minare » tikky » kestane fisegi » duvar