volitan 

kapat
  1. Dr. hakan gursu tarafından tasarlanmış mükemmel ötesi teknenin adı. latince hızlı giden anlamında. Dünyanın en sivri tipleri arasından sivrilen Odtü öğretim görevlisi Hakan Gürsu bu tasarımıyla dünya düş birincisi. New York uluslararası tasarım ödülünü almış tasarımdır. volitan güneş varsa güneşle yoksa rüzgârla çalışıyor, yakıt sınırı ve sıkıntısı bulunmuyor. resmi için;

http://www.gazeteodtulu.c...sim/volitan_tasar305m.jpg
    #2807517 (damat hobbit pasa, 08.01.2008 14:34)
  2. gerçekten hayal ötesi bir tasarıma sahip deniz taşıtı. detaylı bilgi için;
    http://www.designnobis.com/index.html
    #2807829 (spectr, 08.01.2008 15:44)
  3. üzerindeki güneş panellerini yelken olarak kullanabilen 32 metrelik, ekim ayında new york'ta yapılan uluslararası tasarım ödüllerinde birincilik kazanan* teknedir.
    #2817711 (salvation, 10.01.2008 15:44)
  4. akdenizde yaşayan tek uçan balık türü.
    #2821995 (nada, 11.01.2008 12:28)
  5. (bkz: işte bu) sonunda biliminsanlarımız olağanüstü bir tasarım harikasını icat ettiler, elleri dert görmesin. darısı diğer üniversitelerin başına. ben gurur duydum onlarla..
    #2822102 (dragonhead40, 11.01.2008 12:54)
  6. ilk başta esenskiyum gibi bir forward mail saçmalığı zannedilen ama en son cumhurbaşkanlığı genel sekreterliği tarafından mucidi kutlanınca gerçekliğine inanılan ve gurur duyulan türk icadı.
    #2822118 (imhotep, 11.01.2008 12:57)

© 2008 - uludağ sözlük

volitan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. volitan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volitan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ehliyet sinavi » sozlukteki dumlupinar universiteliler » duzenli olarak takvim yapraklarini koparmayan kisi » happylover » tuvalete gidiyorum diyemeyen garip insan » vbulletin » dunyanin en guzel kokulari » dostum sana eksi veren bendim az once » doluluk » talimhane tiyatrosu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci