voleleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vole
  2. cak bi vole
  3. servis vole
  4. demi vole
  5. asima vole
  6. yarim vole
  7. domi vole
  8. gelisine vole cakmak
  9. tabutta yarim vole
  10. lagim faresine vole cakmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voleleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voleleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voleleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voleleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dtp lilerin milliyetci olmasi » zall » bir tikkynin namaz kilmasi » tosbaga » nedeni anlasilmayan uc sey » trafik kazasi » pablo escobar » kim smith » luther » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » sigircik » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » become a legend » cocukken yapilan salakliklar » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » narsizm » fadik sevin atasoy » obama nin atalari turk asilli » pokelere gelesin » engin baytar » 20 lerde cocuk olmak » tarihteki unutulmaz ayarlar » toni schumacher » baskanlik makami » ben aslinda yogum » asiri markaj yapan adam » kul ve kil » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » akilli bilgili kulturlu ulkucu » the big bang theory